Nyheter

Det er mye spennende som skjer både hos oss og våre samarbeidspartnere!

 

Oversikt her for de siste HeimliFMV design som er overlevert rederi og andre nyheter

27.07.2016
Del nyheten

KS Multi 03 overlevert KS Maritime AS

KS Multi 03 ble 27. juli overlevert fra Fitjar Mek. Verksted AS til KS Maritime AS, Rong. Fartøyet er verftets byggenummer 224, og er design type HeimliFMV W15x8m Josdal klasse . Oppdretts- og arbeidsbåten KS Multi 03 er andre båt i en serie på tre, som verftet leverte til det nyopprettede selskapet KS Maritime AS. KS Maritime er en ren drifts- og prosjektsorganisasjon, etablert i et samarbeid mellom Seadive AS fra Rong i Bergen, og Stava Sjø AS fra Haugesund. Selskapet retter seg inn mot det voksende markedet for spyle- og rengjøringstjenester i oppdrettsnæringen.

 

MASKINERI Hovedmaskineriet er levert av Nogva Motorfabrikk AS. Dette består av to motorer av type Scania DI9M på 350 hk hver, gir av type HC 168-C, propellanlegg og John Deere havne-/nødaggregat på 38 kW. Styremaskin er levert av Sleipner Motor AS. PMH AS har levert to thrustere, som yter 50 hk hver.

 

DEKK Bergen Hydraulic AS har levert en dekkskran av type Palfinger PK50002(M)E. To capstaner på fire tonn og en på ett tonn, samt hydraulisk dekksmaskineri, er levert av PMH AS. Anker og utstyr til dette, er levert av Sotra Marine Produkter AS. Redningsutstyr er levert av Viking Life-Saving Equipment Norway.

 

INNREDNING Lido Norway AS har levert innredningspaneler, dører og møbler, og har utført innredningsarbeidet. Aku Design AS har levert styrehusstol.

 

ELEKTRONIKK Elektrisk installasjon er foretatt av Vassnes Power og verftet selv. Vico AS har levert elektronisk utstyr for navigasjon og kommunikasjon, med utstyr fra blant annet Simrad og Olex.

 

 

Se alle